У Кропивницькому, крім тата з сокирою, на вечірку до підлітків приїздив озброєний чоловік

Перегляди: 4764

Окрім чоловіка, який приїхав за своєю дочкою з сокирою в сауну, де відпочивали підлітки, того вечора на свято завітав озброєний незнайомець.

Про це кореспонденту CBN розповів очевидець інциденту.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами джерела, після того, як чоловік, який поранив сокирою одного з хлопців, поїхав геть, постраждалого завели в будинок. Підлітки знайшли бинти і зупинили хлопцеві кров. Після цього його закрили в одній із кімнат, оскільки у хвіртку знову почали гучно стукати.

Один із хлопців в цей час був за територією двору – він мав зустріти швидку, яку вже встигли викликати. На вулиці він побачив автомобіль і подумав, що приїхав тато постраждалого.

«Хлопець почав говорити, що постраждалий всередині, його вдарили сокирою, на що чоловік зауважив, що так йому й треба, і почав вимагати, щоб Кирила вивели до нього», - повідомило джерело.

Незнайомець заходився голосно стукати у хвіртку і вимагати її відчинити. Підліток сказав, що не може цього зробити, оскільки не має ключа. Чоловік вдарив хлопця по голові і змусив перелізти через огорожу і впустити його.

Поки хлопець перелазив огорожу, чоловік тричі вистрелив у повітря. Коли підліток потрапив у двір, то сказав, що не відкриє й закрився в будинку.

Чоловік почав вибивати хвіртку. Виламавши замок, він потрапив у двір. Після цього незнайомець зламав пластикову ручку на дверях будинку. Жінка, яка працює в сауні, відчинила йому, оскільки він погрожував, що виб’є скло.

Потім незнайомець взяв дівчину, за якою приїздив батько з сокирою, за волосся і потяг її до авто. Вони поїхали.

Нагадаємо, 16 лютого, близько восьмої вечора, чоловік з дружиною приїхали забрати свою 14-річну доньку з сауни, де вона відзначала день народження друга в компанії підлітків. Дитина додому не захотіла, тоді батько силою поволік її до авто.

За дівчину заступилися хлопці, що були на вечірці. Її батько ударив одного з них сокирою в обличчя і поїхав звідти разом з матір’ю. Доньку забрали друзі сім’ї, що з’явилися на місці подій трохи пізніше.

19 лютого підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень підлітку взяли під варту строком 60 діб.

Підозрюваний - син колишнього народного депутата Сергія Пересунька Віталій Пересунько.