Став відомий розклад руху нового тролейбусного маршруту у Кропивницькому (ГРАФІК)

Перегляди: 14193

Новий тролейбусний маршрут №5 «Проспект Промисловий – Залізничний вокзал» запрацює у Кропивницькому завтра, 27 лютого.

Про це CBN повідомив директор КП «Електротранс» Олександр Луценко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Маршрут починатиметься від кільця за 101-м мікрорайоном на проспекті Промисловому, рухатиметься прямо до автостанції №2, там праворуч до вулиці Яновського, перед Клинцівським мостом повертатиме наліво та вулицею Пермською виїжджатиме до спортивної школи.

Біля «Депоту» повертатиме наліво на проспект Винниченка, проїжджатиме мікрорайон «Ковалівка», далі біля Ковалівського парку повертатиме наліво та підійматиметься до залізничного вокзалу.

Від нього знову центральною вулицею напряму до 101 мікрорайону.

З часом – коли з’єднають дорогою вулиці Кропивницького та Полтавську – планують від третьої поліклініки підійматися до автостанції №1 та у зворотньому напрямку.

Протяжність маршруту – 20,5 кілометра, час (на коло) – 1 година 40 хвилин.

Починатиме роботу маршрут щодня о 5:30, проміжок між машинами – півгодини, заїжджатиме до депо останній тролейбус о 23:00.

Тролейбуси матимуть також необхідне технічне обладнання – за допомогою JPS-трекерів вони відслідковавутимуться на EasyWay як і ті, що працюють на лініях зараз.

Нагадаємо, 1 серпня 2018 року міська рада заявила, що в Кропивницькому реалізується транспортна реформа, й на міських маршрутах задіють тролейбуси з автономним ходом.

Кропивницьким журналістам презентували нові тролейбуси з автономним ходом, для яких спеціально запросили досвідчених водіїв, що пройшли навчання на заводі-виробнику.

Розклад руху тролейбусного маршруту №5 у вихідні та робочі дні:

Алла Зейферт, CBN