Голова Кіровоградської облради поширив неправдиву інформацію про Порошенка

Перегляди: 3557

Голова Кіровоградської обласної ради та обласної організації «Батьківщини» Олександр Чорноіваненко поширив неправдиву інформацію про Президента Петра Порошенка, передає кореспондент CBN.

Чорноіваненко запостив на своїй сторінці у Facebook посилання на слова лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко про початок розслідувань OLAF (European Anti-Fraud Office) корупційної діяльності Президента Петра Порошенка. Інформація з'явилася ввечері 23 березня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже зранку наступного дня у прес-службі представництва ЄС в Україні на запит видання «Європейська правда» повідомили: «OLAF підтверджує, що немає ніяких розслідувань, пов'язаних з Президентом України. У разі виникнення будь-якої інформації, яка може становити інтерес для розслідування, OLAF оцінить її в контексті наших звичайних процедур».

Водночас близько 16:00 Олександр Чорноіваненко знову поширив інформацію про розслідування, вже дублюючи текст з сайту «Гордон».

Нагадаємо, колишній журналіст, народний депутат Володимир Ар’єв провів відкриту зустріч на тему «Журналістське розслідування: у країні фейків» у Кропивницькому.