У поліції не підтвердили, що знайдені в Знам’янському районі людські рештки належать Діані Хріненко

Перегляди: 3322

У поліції Кіровоградщини не виключають, що знайдені поблизу села Новополяна Знам’янського району людські рештки належать Діані Хріненко, однак остаточну відповідь можна буде дати лише після експертизи.

Про це на брифінгу сьогодні, 27 березня, заявив начальник ГУ Національної поліції в області Роман Козьяков, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Козьякова, місцевий житель проводив польові роботи на тракторі вдень 26 березня. Поруч із дорогою він знайшов рештки черепа та фрагменти одягу.

Згодом на місце приїхала поліція та відкопала скелет.

Впізнання, наголосив Роман Козьяков, не проводилося. Остаточну відповідь, кому належать рештки, поліція надасть після проведення експертиз. Це займе близько місяця.

«У справі затриманих немає», - зазначив також керівник поліції області.

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

Пошуки дівчини тривають понад півроку. За інформацію про її місцезнаходження оголосили винагороду.

26 березня при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна (раніше зазначалося, що біля Глибокої Балки) Знам’янського району виявили людські рештки.

Ліля Кочерга, CBN