У Кропивницькому поновили на роботі колишнього декана скандального медвишу

Перегляди: 924

Вчора, 24 квітня, Ленінський районний суд поновив на роботу колишнього декана Донецького Національного медичного університету Ірину Торбенко.

Про це CBN поінформували в прес-службі Ленінського суду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суд ухвалив позов Ірини Торбенко до Донецького Національного медичного університету про поновлення на роботі та стягнення з університету заробітку за час вимушеного прогулу, а також постановив стягнути з університету судові витрати на користь держави.

Рішення в частині поновлення жінки на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу в межах місячного платежу підлягає негайному виконанню.

Нагадаємо, з Донецького національного медичного університету в Кропивницькому відрахували 850 студентів – нібито за несплату за навчання. Згодом наказ про відрахування скасували.

В унiверситетi призначили проректора з науково-педагогiчної роботи та мiжнародних зв’язкiв Анатолiя Сустретова i декана мiжнародного медичного факультету Катерину Цуркан.