У Кропивницькому 800 іноземних студентів відрахували з Донецького національного медуніверситету

Перегляди: 4112

У Кропивницькому з Донецького національного медичного університету відрахували 800 іноземних студентів першого, другого та третього курсів міжнародного медичного факультету.

Відповідний наказ розмістили на офіційній сторінці Донецького національного медичного університету, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Студентів відрахували у зв’язку з ухиленням ТОВ «Українські освітні послуги» від укладання договорів за навчання іноземних студенті та утворенням заборгованості з оплати за навчання.

Нагадаємо, студенти-іноземці пред’являють претензії щодо рівня освіти у Донецькому медуніверситеті в Кропивницькому, та у відповідь чують, що не оплатили повністю навчання за поточний семестр.

Спiвробiтники Головного слiдчого управлiння спiльно з Головним управлiнням контррозвiдувального захисту iнтересiв держави у сферi економiчної безпеки СБ України викрили на отриманнi хабарiв посадовцiв унiверситету.