Керівництво заводу імені Таратути в Кропивницькому підозрюють у фальсифікації документів

Перегляди: 2577

Завод імені Таратути уклав угоду з ТОВ «Укрмашторг», за якою останнє представляє інтереси заводу, продаючи продукцію підприємства.

Відповідно до інформації що міститься на сайті публічних закупівель «Прозоро», «Укрмашторг» брав участь у торгах з продажу спеціалізованого підіймача ОПТ-9195 різним замовникам за умови 100% передоплати, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В інформації про цю техніку вказувалося, що її виготовили саме на заводі імені Таратути у період до 2018 року. Адреса виробництва заявлена по вулиці Дзержинського, 24, та 24-в. Але, відповідно до реєстру, ці виробничі приміщення завод продав у 2015 році й доступу до них не мав, адже там нині знаходиться магазин «Фуршет».

Таким чином, ставиться під сумнів можливість виготовлення підіймачів у період з 2015 по 2018 роки. У Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано заяву про те, що службові особи ТОВ «КРМЗ ім. В. К. Таратути» та ТОВ «Укрмашторг», імовірно, вчинили службове підроблення.

Відповідно до даних реєстрації ТОВ «Укрмашторг» на 2012 рік його засновниками були Алла Григорівна Пузакова та Дмитро Володимирович Пузаков. Алла Пузакова також є співзасновником власником ТОВ «КРМЗ ім. В. К. Таратути».

З відкритих джерел відомо, що у 2009 році Алла Пузакова працювала заступником директора заводу імені Таратути.

Олексій Гора, CBN

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кропивницькому тривають суди за майно заводу імені Таратути