На Кіровоградщині безробітні займаються екологічним захистом

Перегляди: 691

На Кіровоградщині з початку року у громадських та інших тимчасових роботах взяли участь майже 4,5 тисячі безробітних громадян.

Про це CBN повідомили у Кіровоградському обласного центрі зайнятості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вони займались прибиранням та озелененням територій міст, зон відпочинку, упорядковували кладовища, військові поховання, пам’ятники та меморіали Другої світової війни.

Безробітні займались інформуванням населення щодо порядку надання субсидій та проводили соціально-інформаційний супровід учасників антитерористичної операції.

Крім того, займалися ремонтними роботами на об’єктах культурної та історичної спадщини, тощо.

Віднедавна державна служба зайнятості запровадила новий напрямок організації громадських робіт – екологічний захист навколишнього середовища. До таких робіт вже залучили 315 безробітних жителів Кіровоградщини. Вони ліквідували несанкціоновані сміттєзвалища на територіях населених пунктів області.

Нагадаємо, що у Кропивницькому на сміттєзвалище щорічно звозять 100 тисяч тонн відходів, вже накопичилося майже 4,5 мільйона тонн сміття.