Рекламникам Кропивницького пропонують підсвітити білборди і сіті-лайти

Перегляди: 1042

Директор КП «Міськсвітло» Дмитро Тоток запропонував на сьогоднішній зустрічі-нараді керівникам рекламних агенцій, представникам підприємств-власників білбордів та сіті-лайтів підсвітити рекламу, передає кореспондент CBN.

За словами директора «Міськсвітла», тариф на електроенергію зараз для всіх однаковий - 3,20 грн.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Можна було б надавати освітлення на рекламні носії за рахунок міста. Комерційні структури надають матеріали для виконання робіт, ми розробляємо проект і виконуємо його. Таким чином, усі задоволені. Ви маєте світлоточки, ми маємо додаткове освітлення міста. Зроблено це технічно грамотно. Надходження в бюджет теж ростуть, бо реклама теж більше продає», - пояснив Дмитро Тоток.

Крім того, за його словами, камери, встановлені в рамках програми «Безпечне місто», теж зможуть відстежувати стан рекламних щитів.

Голова обласної організації Спілки рекламістів України Ірина Саєнко додала, що реалізація цієї пропозиції зробить сіті-лайти тим, чим вони повинні бути - конструкцією, яка вночі підсвічується зсередини.

Нагадаємо, міська влада Кропивницького має намір підвищити розмір плати за розміщення рекламних засобів.