Аброськін: вбивць Діани Хріненко обов’язково затримають

Перегляди: 1790

Перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін разом із керівником Департаменту карного розшуку Нацполіції України Сергієм Тіхоновим зустрілися з Оленою Хріненко, матір’ю вбитої неповнолітньої Діани Хріненко.

Про це Аброськін повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Під час зустрічі ми розповіли, наскільки це було можливо, матері вбитої дівчинки про те, що нам вдалося зробити за рік та які ми маємо напрацювання. Також разом обговорили й можливі наші прорахунки. Не дивлячись на втрату доньки, Олена Хріненко не опустила руки й весь час допомагає у встановленні причетних до вбивства її дитини», - йдеться в дописі.

Після зустрічі заслухали керівників кримінальної поліції Кіровоградської області.

«За результатами можу стверджувати, що вбивці дівчини обов`язково будуть встановлені та затримані», - додав правоохоронець.

Нагадаємо, з 24 на 25 серпня 2018 року, неповнолітня Діана Хріненко не дійшла декілька сот метрів до свого будинку в с.Суботці Кіровоградської області, її викрали та вбили. Тільки 26 березня 2019 у полі виявили її останки. 26 липня дівчину поховали.