Мер Кропивницького наказав пришвидшити роботи з реконструкції арки (ФОТО)

Перегляди: 3732

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович не має претензій до якості робіт будівельників на об’єкті «Арка», але поставив завдання значно посилити темпи їх виконання на всіх етапах.

Про це він заявив під час перевірки робіт сьогодні, 13 серпня, повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Треба значно пришвидшити темпи робіт, нам немає куди затягувати, - наголосив Андрій Райкович. – Якщо треба - працюйте в три зміни, але роботи повинні виконуватись не лише якісно, але й набагато швидше, бо люди надзвичайно чекають відкриття цієї важливої для життя міста магістралі».

Комунальники майже завершили будівництво нової магістральної каналізаційної мережі, й вона вже працює в тестовому режимі. За інформацією представників підрядної організації, залишилося лише перепідключити дві точки, і колектор переведуть у штатний режим роботи.

Будівельники продовжують облагороджувати арку: з боку «Ельворті» портал обкладають шлакоблоком, а з боку «Гідросили» бетонують його верхню частину. Також не припиняється зведення підпорної стіни, що відділятиме дорогу від тротуару.

Нагадаємо, реконструкція арки має завершитися до Дня міста, 21 вересня.