У ситуацію з рейдерським захопленням «Світловодськпобуту» втрутилася прокуратура

Перегляди: 1064

За клопотанням прокуратури на 50 відсотків корпоративних прав та внесків до статутного капіталу спільного підприємства «Світловодськпобут» наклали арешт.

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Арешт передбачає заборону «вчинення будь-якого роду змін до статуту, статутного капіталу, даних про керівництво юридичної особи, проведення державними реєстраторами будь-яких реєстраційних дій та коригування раніше проведених».

«Завдяки скоординованим діям правоохоронних органів упереджено внесення державним реєстратором до державного реєстру даних про заміну керівника, зміну статутного капіталу, затвердження статуту в новій редакції стосовно вказаного спільного підприємства», - наголосили у прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, «Світловодськпобут» займається виробництвом теплової енергії та наданням послуг з централізованого опалення.

Виробнича база – шість котельних загальною потужністю 115 Гкал/год, довжина теплових мереж (разом із вводами інженерних мереж до будинків) – 80,9 км (у двотрубному вимірі). Підприємство також обслуговує автономну котельну центральної районної лікарні.