Мер Новомиргорода просить допомоги у Зеленського

Перегляди: 3410

Міський голова Новомиргорода Ігор Забажан звернувся з відкритим листом до президента Володимира Зеленського.

Своє звернення він опублікував у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо текст листа повністю: «Звертаюсь до Вас від імені усієї громади міста Новомиргород, що на Кіровоградщині. За останні чотири роки нам вдалось розбудувати міський парк до масштабу одного з кращих в Європі, де на чотирьох гектарах можна побачити не лише дерева, лаванду, а й фонтани, різні ліхтарі, відеокамери, безбар’єрні доріжки, сучасний геопластик у ландшафті, кілометри газонів із сучасною автоматизованою системою поливу. Ми залучили інвестора і вперше за 30 років будуємо сучасний багатоповерховий будинок, відновлюємо тротуари, зони відпочинку для молоді. У цьому році капітально відремонтували частину центральної вулиці міста і розраховували провести ремонт дорожнього покриття на прилеглих вулицях, які визначив депутатський корпус. Загальна вартість ремонтних робіт відповідно проектно-кошторисної документації складає 9,2 млн грн.

Депутати міської ради вже ухвалили рішення про виконання робіт за рахунок коштів соціально-економічного розвитку окремих територій. Але станом на сьогоднішній день дані кошти заблоковано. Ми рахуємо кожну годину сприятливої погоди, жителі міста сповнені надії, бо це було обіцяно, і ми зобов’язані це виконати.

Шановний Володимире Олександровичу! Ми розраховуємо на Ваше втручання щодо вирішення даної проблеми і сподіваємося, що наша громада все ж таки отримає дані кошти, які вперше за останні роки кабмін виділив на проблеми малих міст України, і ми зможемо у цьому році зробити заплановане.

Заздалегідь вдячний за розуміння».

Нагадаємо, жителі райцентру Олександрівка записали відеозвернення до президента Володимира Зеленського.