На Кіровоградщині тривають позапланові перевірки у готелях через трагедію в Одесі (ФОТО)

Перегляди: 941

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України та у зв’язку з пожежею у готелі «Токіо Стар», що сталась 17 серпня в Одесі, інспекторський склад управління ДСНС в області продовжує перевіряти готелі, заклади відпочинку та оздоровлення в області.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління ДСНС області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Кропивницькому перевірили готелі «Рейкарц», «Турист», «Козацька застава», «Єлисаветград», «Шенген». Під час заходів держнагляду перевірили стан утримання шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, електричного господарства, систем протипожежного захисту, внутрішнього та зовнішнього водопостачання.

До кінця листопада повинні перевірити 103 готелі, а також заклади відпочинку й оздоровлення на Кіровоградщині.

Нагадаємо, 24-річний кропивничанин Євген та 23-річна киянка Маргарита загинули у пожежі в готелі «Токіо Стар» 17 серпня.

У ніч на 17 серпня 2019 року в одеському готелі «Токіо Стар» сталася пожежа. Займання було на другому поверсі, вогонь охопив близько тисячі квадратних метрів. Спочатку в ДСНС повідомили, що загинули вісім осіб, постраждали 10, а поліція відкрила кримінальне провадження. Постраждалих госпіталізували до лікарень.

Згодом стало відомо, що кількість жертв збільшилася до дев’яти.