Поліція майже три роки розслідує справу про побиття та грабіж таксиста з Кропивницького

Перегляди: 2141

Водій таксі з Кропивницького майже три роки тому потрапив у неприємну ситуацію: його побили та пограбували під час роботи.

CBN вже писало про цю подію. Вночі у перших числах січня 2017-го Анатолій їхав за викликом, шукаючи адресу замовника. Раптом, проїжджаючи повз нетверезу компанію, почув звук удару по машині.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сталася сутичка. Таксист отримав тілесні ушкодження. Автомобіль пошкодили, ремонт обійшовся у майже 17 тисяч гривень. Крім того, з машини вкрали гроші.

Як тільки зміг, Анатолій викликав поліцію та швидку. Правоохоронці склали протокол події та порушили кримінальну справу. Здавалося, все повинно вирішитися швидко, адже були свідки події, та й зловмисники не особливо сперечалися. Але то тільки здавалося...

Слідство почалося з того, що кримінальну справу закрили. Згодом рішенням суду поновили. Як пізніше з’ясувалося, у п’яній компанії був чоловік, який довгий час працював у міліції, а після реформи полишив службу. Звичайно ж, це просто збіг, що слідчі змінювалися, а справа зменшувалася в обсягах. З неї зникали клопотання постраждалого, рішення судів, свідків просто не викликали. Анатолій поскаржився на чергову слідчу у справі. Провести перевірку доручили їй же. (Вгадайте результати перевірки.)

Звернення до вищого керівництва успіху не принесли: у присутності журналіста CBN керівник міськвідділу пообіцяв за тиждень передати справу до суду. Три місяці тому пообіцяв.

Головному поліцейському області підлеглі доповіли про «вирішення» проблеми. Факт підтверджує аудіозапис, адже навчений постійними відмовками та перекручуванням фактів Анатолій останнім часом усі розмови записує.

Третього вересня цього року чергову обіцянку «про вжиття невідкладних заходів» зафіксували на диктофон. Термін її виконання спливає 17 вересня. Чекаємо...

Олексій Гора, CBN