Кропивничанина жорстоко побили троє чоловіків, поліція справу закрила (ФОТО)

Перегляди: 2285

Сьогодні, 20 листопада, постраждалий житель Кропивницького прийшов на особистий прийом до обласного прокурора з приводу бездіяльності поліції, передає кореспондент CBN.

Взимку минулого року Анатолій Х. працював у службі таксі. Їхав за викликом у пошуках потрібної адреси, коли, прожджаючи повз нетверезу компанію, почув звук удару по машині.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Коли зупинився, побачив, що нетвереза жінка б'є по авто сумкою. Компанія спробувала таким чином зупинити таксі, бо їм потрібно було кудись їхати. Анатолій відмовився, оскільки на нього чекав замовник.

Тоді, за словами постраждалого, жінка самовільно сіла за кермо автомобіля і схопила гроші, що лежали всередині. Коли власник авто спробував її вигнати з машини, підбігла трійця супутників жінки - чоловіки почали бити його ногами, зваливши на землю.

Як тільки зміг, Анатолій викликав поліцію та швидку.

Правоохоронці склали протокол події та порушили кримінальну справу. Через місяць її закрили через відсутність складу злочину.

В Анатолія є медична довідка про побиття, довідка незалежної експертизи про нанесення матеріальної шкоди на суму більше 16 тисяч гривень та рішення суду про визнання бездіяльності правоохоронців. Тепер він поскаржився у прокуратуру.

CBN продовжить стежити за перебігом подій.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ