На будівлі суду в Кропивницькому оновили прапор ВМС на підтримку полонених

Перегляди: 1026

Учасники бойових дій, члени ГО «Кропивницька міська організація захисників Вітчизни "Бойове братерство"», оновили прапор військово-морських сил України, який підняли над будівлею Ленінського районного суду.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прапор та банер встановили на знак підтримки моряків ВМС, що знаходяться у полоні з 25 листопада 2018 року.

«Цей банер присвячений українським військовополоненим. Це і Сергій Глондар, і Олександр Коріньков, і ті військовополонені, які знаходяться зараз у полоні так званих "ЛНР" та "ДНР" чи в Російській Федерації. Можливо, коли вони побачать, що їх підтримує їхнє місто, що їх підтримують міста України, їм буде легше там знаходитись. Це потрібно нам, бо ми не можемо знаходитись осторонь цього», - розповів ветеран АТО Олег Кокуленко.

Нагадаємо, вранці 25 листопада Росія заблокувала прохід до Керченської протоки українському буксиру «Яни Капу» і двом катерам – «Бердянськ» і «Нікополь». «Бердянськом» командував уродженець Кіровоградщини Роман Мокряк. Він відмовився визнавати «злочини» та взагалі давати будь-які свідчення ФСБ.

Серед полонених є ще один уродженець Кіровоградщини – Андрій Артеменко.