На Кіровоградщині учасники мітингу перекрили рух транспорту (ФОТО)

Перегляди: 2933

Сьогодні, 11 вересня, працівники «Кіровоградської нафтової компанії» влаштували мітинг та перекрили трасу біля села Шостаківка, передає кореспондент CBN.

За словами активістів, вони відчувають тиск з боку правоохоронців. У них незаконно вилучали майно та блокували роботу підприємства. Така ситуація триває з 2015 року.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Третього вересня працівники вже виходили на мітинг. Проте, за словами заступника директора ТОВ Олександра Дьомича, нічого не змінилося. Тому сьогодні близько 100 робітників нафтової компанії перекрили трасу.

До людей приїхав перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко та запросив заступника підприємства на перемовини. У результаті вирішили написати звернення до Кабміну, аби його представники приїхали до Кропивницького та посприяли у вирішенні проблеми.

Нагадаємо, 3 вересня, близько 20 працівників товариства «Кіровоградська нафтова компанія» мітингували перед Кропивницькою райдержадміністрацією.