«Інгулець» продовжить боротьбу в Кубку України з футболу

Перегляди: 697

У матчі другого попереднього етапу Кубка України в Петровому зустрілися місцевий «Інгулець» і представник Прем'єр-Ліги - львівські «Карпати», передає кореспондент CBN.

Ці суперники зустрічалися між собою і в минулому розіграші національного Кубка. Тоді матч проходив в Олександрії й основний час завершився з рахунком -1:1. Перемогу нашим землякам принесла серія післяматчевих пенальті. Потім команда Сергія Лавриненка дісталася фіналу, де поступилася донецькому «Шахтарю».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цього разу львів'янам і петрівчанам не вдалося забити в основний та додатковий час. Справжнім героєм став воротар господарів, колишній голкіпер кропивницької «Щірки» Роман Льопка. В серії пенальті спочатку воротар гостей відбив удар господарів. Потім львів'янин пробив вище. Наступні удари йшли в ціль. І лише восьмий удар гравця «Карпат» Льопка парирував. Перемогу господарям приніс влучний удар ще одного колишнього гравця кропивницької «Зірки» Дмитра Фатєєва.

«Інгулець», як і «Олександрія», продовжує боротьбу за Кубок України.