На Кіровоградщині тривають позапланові перевірки у готелях через трагедію в Одесі (ФОТО)

Перегляди: 845

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України та у зв’язку з пожежею у готелі «Токіо Стар», що сталась 17 серпня в Одесі, рятувальники позапланово перевіряють місцях відпочинку людей, передусім готелі, заклади відпочинку та оздоровлення, на Кіровоградщині.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління ДСНС області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До кінця листопада 2019 року запланували перевірити 103 готелі, а також заклади відпочинку й оздоровлення.

У Кропивницькому вже завершують ревізію готелів. Рятувальники перевірили стан утримання шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, електричного господарства, систем протипожежного захисту, внутрішнього та зовнішнього водопостачання.

Нагадаємо, 24-річний кропивничанин Євген та 23-річна киянка Маргарита загинули у пожежі в готелі «Токіо Стар» в Одесі 17 серпня.

У ніч на 17 серпня 2019 року в «Токіо Стар» сталася пожежа. Займання було на другому поверсі, вогонь охопив близько тисячі квадратних метрів. Спочатку в ДСНС повідомили, що загинули вісім осіб, постраждали 10, а поліція відкрила кримінальне провадження. Травмованих госпіталізували до лікарень.

Згодом стало відомо, що кількість жертв збільшилася до дев’яти.