Мер Кропивницького незадоволений темпами реконструкції другого шляхопроводу

Перегляди: 1712

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович висловив незадоволення темпами виконання будівельних робіт на низці проектів у місті, передає кореспондент CBN.

На сьогоднішній нараді Райкович акцентував увагу на тому, що досі незавершений проект реконструкції вулиці Полтавської та шляхопроводу по провулку Об'їзному за рахунок коштів ДФРР, асфальтування дорожнього покриття вулиці Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Золотий період зараз. Питання, пов'язані з закінченням будівельних робіт, повинні стояти щоденно на особистому контролі начальника управління, міського голови і його заступника. Ніяких причин не повинно бути, які унеможливлять виконання цих робіт», - заявив Андрій Райкович.

«Полтавський міст ми повинні закінчити. Коли це буде? У грудні? У січні?» - обурився міський голова.

Він погодився, що складно було одночасно ремонтувати два шляхопроводи, але арку вже завершили.

«Не дай Бог, ми не освоїмо хоч копійки з бюджетних коштів і бюджету міста й особливо з бюджету держави», - заявив міський голова.

Відповідатимуть усі керівники та їхні заступники по вертикалі, наголосив Райкович.

«Відповідальні особи в разі зриву цих програм - заяву на стіл і кроком руш у резерв кадрів приватних фірм. Навчитеся працювати, повернетесь в міську раду», - резюмував мер.

Нагадаємо, 20 вересня у Кропивницькому урочисто відкрили арку, реконструкцію якої розпочали 30 травня. Будівництва такого масштабу в місті не було близько півстоліття.