Суд призначив 15 млн грн застави екс-нардепу з Кіровоградщини

Перегляди: 1077

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду обрав запобіжний захід екс-нардепу від Кіровоградщини Станіславу Березкіну, повідомляє CBN з посиланням на прес-службу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Суд частково задовольнив клопотання обвинувачення та призначив Березкіну заставу в сумі майже 15 мільйонів гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Колишній нардеп не повинен відлучатися з населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Березкін повинен повідомляти слідчому, прокурору або суду про зміну свого місця проживання чи роботи, не спілкуватися зі свідками та іншими підозрюваними.

Колишній народний обранець повинен здати на зберігання до відповідних органів влади свій паспорт для виїзду за кордон та інші документи.

Нагадаємо, минулого тижня детективи НАБУ повідомили про підозру екс-нардепу Станіславу Березкіну у вчиненні низки особливо тяжких корупційних злочинів.

Березкін як бенефіціар групи компаній «Креатив» шість років тому «організував заволодіння коштами державного банку АТ "Ощадбанк"в сумі 20 млн дол. США, залучаючи до таких дій інших осіб, в тому числі службовців банківської установи».