Мерія Кропивницького знову спробує поновити на посаді скандально звільненого заступника мера

Перегляди: 1187

Міськрада Кропивницького розгляне на сесійному засіданні питання поновлення Олександра Грабенка на посаді заступника міського голови.

Проект рішення міськради опублікований на її сайті, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У документі, зокрема, сказано: «Ввести до штату апарату міської ради та її виконавчого комітету посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, за рахунок скорочення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу з питань праці».

«Поновити Грабенка Олександра Володимировича на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з 07листопада 2018 року», - йдеться також у проекті рішення.

Нагадаємо, Олександра Грабенка в листопаді 2018 року звільнили з посади заступника міського голови Кропивницького з формулюванням «за порушення присяги посадових осіб місцевого самоврядування».

Міський голова Андрій Райкович тоді заявляв, що матеріали щодо діяльності Грабенка на посаді заступника міського голови передадуть до правоохоронних органів.

У липні 2019 року Кіровоградський окружний адмінсуд ухвалив поновити Грабенка на посаді заступника міського голови Кропивницького і виплатити йому 380 тисяч гривень як зарплату за час вимушеного прогулу з 7 листопада 2018 року по 15 липня 2019-го.

27 серпня депутати міськради розглянули на сесійному засіданні питання поновлення Олександра Грабенка на посаді заступника міського голови. Для прийняття рішення не вистачило голосів.