На посаду голови Кіровоградської ОДА претендує юристка з Кропивницького

Перегляди: 2420

Свою кандидатуру на посаду голови Кіровоградської облдерждміністрації висунула адвокат з Кропивницького Наталія Сюр, передає CBN.

Разом з донькою та пасинком, згідно з декларацією за 2019 рік, вона є власницею квартири та має у різних відсотках право власності на шість земельних ділянок. В її декларації також вказані два великі будинки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Їздить юристка на Mitsubishi Outlander 2016 року випуску.

Кандидатка має акції ПрАТ «Весна», де вона є членом наглядової ради.

Зайняття підприємницькою діяльністю принесли їй минулого року 997,6 тисячі гривень, 13,6 тисячі вона отримала від надання майна в оренду, 44,6 тисячі гривень заробила на основному місці роботи. Страхові виплати принесли жінці 303 тисячі гривень, а заняття незалежною професійною діяльністю – 184,8 тисячі.

Минулого року кандидатка позичила комусь 7,8 мільйона гривень, а сама взяла у борг півтора мільйона. Грошей на банківських рахунках чи готівкою вдома у Наталії Сюр немає.

У 2002 році Наталія Сюр балотувалась до міської ради Кропивницького від Народного руху України.

Нагадаємо, на посаду очільника області претендують екс-заступник голови Херсонської ОДА Андрій Балонь, екс-голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай та екс-чиновниця департаменту економічного розвитку й торгівлі Кіровоградської облдержадміністрації Юлія Дубина.