«Слуга народу» з Кропивницького попросив вісім квартир у Києві для своїх помічників

Перегляди: 6521

Народний депутат Богдан Торохтій звернувся з листом до міського голови Києва Віталія Кличка з проханням виділити вісім квартир.

Копію листа оприлюднило видання BIHUS.info на своїй сторінці у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Шановний Віталію Володимировичу! У зв’язку зі службовою необхідністю прошу повідомити про можливість забезпечення службовим житлом у місті Києві моїх помічників-консультантів у кількості 8 чоловік. Раніше службове житло не отримували», - йдеться у зверненні Торохтія.

Кропивничанин Богдан Торохтій пройшов до Верховної Ради за списком пропрезидентської партії «Слуга народу». На момент обрання працював юрисконсультом філії ПАД «Державна продовольчо-зернова корпорація України "Одеський зерновий термінал"».



За даними офіційного сайту Верховної Ради, Торохтію за трудовим договором допомагають п’ять людей, ще 15 - на громадських засадах.

За трудовим договором: Андреєв Олександр Олександрович, Гасаненко Юрій Дмитрович, Дидова Вікторія Василівна, Клименченко Микита Сергійович, Родченков Віталій Володимирович.

На громадських засадах: Андреєв Сергій Вікторович, Басистий Олег Вікторович, Гребенюк Олег Володимирович, Коваленко Гліб Валентинович, Кравченко Раїса Сергіївна, Крижевський Вадим Михайлович, Малюга Дмитро Володимирович, Мельничук Павло Геннадійович, Плис Дмитро Юрійович, Рєзнік Віктор Віталійович, Руденко Максим Сергійович, Стороженко Владислав Олександрович, Ципарський Андрій Анатолійович, Ципарський Максим Анатолійович, Якименко Олександр Вікторович.