Депутат облради Лоцман про конфлікт із журналістом: «Він ліз у мою машину»

Перегляди: 1255

Депутат Кіровоградської облради, начальник управління ЖКГ міськради Олександрії Геннадій Лоцман стверджує, що журналіст Віктор Голобородько «ліз в його машину, де сиділи діти та дружина».

Про він розповів кореспонденту CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Був у мене конфлікт із людиною, яка була на сміттєзвалищі й лізла в мою машину, де сиділи діти. Я поки вийшов з авто, то якийсь чоловік почав туди лізти. Дружина його попередила, що непотрібно такого робити, але йому було однаково», – сказав депутат і додав, що раніше не був знайомий із журналістом.

«Я ж не знаю, хто це там лізе в машину. Це вже лише потім я дізнався, що це був журналіст Віктор Голобородько. Я його відігнав від машини, але не бив. У нас в Олександрії останнім часом досить багато стається нападів, тож, коли я побачив, що в машину, де сидять дружина та діти, лізе якийсь чоловік, то просто злякався і відігнав його», – додав Геннадій Лоцман.

Нагадаємо, за словами олександрійського журналіста Віктора Голобородька, депутат Кіровоградської обласної ради, начальник управління ЖКГ міськради Олександрії Геннадій Лоцман штовхав його, вибивав камеру з рук та погрожував розправою.