Нардеп з Кіровоградщини доводитиме, що не брав хабара, на детекторі брехні

Перегляди: 1191

Народний депутат від «Слуги народу» Олег Воронько готовий пройти перевірку на детекторі брехні.

Про це він заявив на своїй офіційній сторінці у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я готовий пройти детектор у будь-який момент за умови публічних вибачень переді мною і моїми колегами», - написав обранець.

Він також зазначив, що дізнався про звинувачення на адресу Зе!команди, поки їздив селами у своєму мажоритарному окрузі.

«...від милої бабусі в Петрівському районі дізнаюся, що я, виявляється, продав свій голос. Але ось задача: через відсутність інтернету навіть спростування написати не виходить. І ось так, пересуваючись округом з зеленим прапором в руці, розумію, що права на свою думку у мене немає і я - не важлива ланка Зе!команди, а просто раб зеленої кнопки», - сказано у дописі.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) зареєструвала кримінальне провадження за фактом можливого вчинення корупційного злочину народними депутатами України.

«За інформацією, оприлюдненої у ЗМІ, 11 народних обранців, які є членами парламентського комітету з фінансів, податкової та митної політики, нібито отримали по 30 тисяч доларів США неправомірної вигоди за голосування проти законопроекту про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об’єктів нерухомості на засіданні комітету», – сказано в повідомленні САП.

Олег Воронько - один з депутатів, які утрималися від голосування.

Президент Володимир Зеленський зажадав, аби депутати зі «Слуги народу», які голосували проти законопроекту чи утрималися, пройшли перевірку на поліграфі.