Голова ветеранської організації Кропивницького: «Ми пам’ятаємо наших ветеранів»

Перегляди: 1469

Справжніх ветеранів у Кропивницькому лишилося мало, всі вони хворіють і погано почуваються.

Про це кореспонденту CBN розповів голова ГО «Організація ветеранів України Кропивницького» Володимир Зуєв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вони є, але, на жаль, хворі, поранені, деякі погано пересуваються, абсолютна більшість уже, так би мовити, в лежачому положенні знаходяться. Але ми їх пам’ятаємо, спілкуємося, пишаємося, що ми продовжуємо їхню справу. У нашій організації їх близько 280», - сказав Володимир Зуєв.

За його словами, загалом ГО налічує 34 тисячі людей.

«Організаційно ми входимо в 103 первинні організації. У складі нашої організації практично всі ветерани, які є. Насамперед, це учасники Другої світової війни, учасники бойових дій, інваліди, товариші, які трудилися в тилу, діти війни, ветерани праці», - додав Зуєв і зауважив, що сьогодні відчуває гордість за свій народ.

«Це початок великої перемоги, ювілейна гарна дата, за якою стоїть величезна праця всього народу, в тому числі військових, партизанів, звичайних людей. Усі разом вони принесли перемогу. Відчуваю гордість за наш народ, який зміг звільнити і обласний центр, і в цілому Україну», - підкреслив Зуєв.

Нагадаємо, у Кропивницькому відбулося покладання квітів з нагоди річниці вигнання нацистів з України. Цього року ветеранів не було на урочистостях.