У Кропивницькому хочуть відремонтувати інклюзивний майданчик

Перегляди: 926

Батьки дітей з особливими потребами мають намір звернутися до кропивницької фірми, яка виготовляла інклюзивний майданчик - його на початку квітня встановили в Ковалівському парку.

Як розповіла CBN співініціаторка встановлення майданчика Марина Малухіна, поцупили чотири елементи з дошки для розвитку дрібної моторики, а на гойдалці порвали паски (на фото, якою вона була раніше).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На думку матерів дітей з інвалідністю, ремонт може коштувати до 20 тисяч гривень максимум.

Члени громадської організації «Серце матері» також хочуть звернутись до колишнього нардепа, який допоміг виділенню майже 200 тисяч гривень з державного бюджету на ексклюзивний майданчик.

«Якщо він не зможе допомогти, на рахунку в організації є ще трохи коштів, які збирали на майданчик, якщо там вийде невелика сума. А взагалі звертатимемося до меценатів», - розповіла Марина Малухіна.

Матері не знають, чи взяв хтось майданчик на баланс. У міському управлінні молоді та спорту його на балансі немає.

Наступного року такий майданчик з'явиться на Козачому острові. Проект ГО «Серце матері» виграв у конкурсі «Громадський бюджет-2020».

Крім того, матері дітей з інвалідністю зібрались взяти участь у проекті зі встановлення інклюзивних майданчиків по всій Україні.

Нагадаємо, що інклюзивна гойдалка прийшлася до душі не тільки дітям з інвалідністю.