Школяр з Новоукраїнки, який хотів зробити селфі на даху вагона, вже переніс 18 операцій

Перегляди: 2184

Тимуру Овчаренку з Новоукраїнки, якого двiчi уразило струмом напругою 27 тисяч вольт на залiзницi, провели 18 операцій, роблять операції з пластики та підсаджують донорську шкіру.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала директор благодійного фонду «Корпорація Монстрів» Катерина Ножевнікова, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У Тимура опік 65% поверхні тіла, лінійний перелом кісток черепа, опікова хвороба, гостра опікова токсемія, струс мозку другого ступеня, розрив селезінки і нижнього полюса обох нирок, перелом ребер з лівого боку, компресійний перелом хребта та рана лівої тім'яної кістки», – повідомила жінка.

З 29 вересня Тимуру провели 18 операцій і перев'язок під наркозом, а температура у хлопця коливається від 37,8 до 40 градусів.

«За період лікування витратили 193 тисячі гривень на закупівлю антибіотиків, інфузій і перев'язувальних матеріалів за листами від лікарень. За чеками мамі повернули 29 тисяч 260 гривень. Вона закуповує ті медикаменти, призначення на які їй дають день у день, а також купує підгузки та пелюшки. Загалом вже витратили майже 225 тисяч гривень», – зазначила Катерина Ножевнікова.

Нагадаємо, у Новоукраїнцi 12 рiчний пiдлiток з друзями пiшов на залiзничний вокзал, аби сфотографуватися на даху вагону. Мама хлопця говорить, що на це його пiдбурили друзi. Вилiзши на потяг, пiдлiток дротiв навiть не торкнувся. Лише пiдвiвся на повний зрiст. У результатi отримав подвiйний удар електричного струму у 27 тисяч вольт.