У Кропивницькому посвятили в курсанти вихованців «Цитаделі» (ФОТО)

Перегляди: 1921

У Кропивницькому посвятили у курсанти вихованців Центру національно-патріотичного та військово-спортивного виховання молоді «Цитадель», передає кореспондент CBN.

Захід провели з нагоди вшанування Дня Гідності та свободи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обітницю на вірність України дали більше 40 вихованців. Вони дали клятву жити, вчитися і працювати на користь українському народу, свято берегти та продовжувати традиції, пам'ятати та шанувати героїв, що поклали життя за територіальну цілісність та незалежність держави, виховувати та плекати в собі гідність і свободу громадянина та патріота, захищати батьківщину та ніколи не зраждувати українському народові.

У Центрі займається більше 120 дітей. Тренування націлені на покращення не тільки фізичного, але й патріотичного, інтелектуального рівня вихованців. Працюють секції з хортингу, військово-спортивного хортингу, силової та стрілецької підготовки, жіночої самооборони і тактичної медицини.

Підтримують Центр міське управління молоді та спорту, громадські організації, Федерація військово-спортивного хортингу України.

Під час посвяти курсатни отримали медалі, які вибороли на відкритих змаганнях з хортингу пам'яті героя АТО Сергія Хрипунова.