Стали відомі імена ще двох претендентів на посади голів РДА на Кіровоградщині

Перегляди: 2341

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керувати районами Кіровоградщини хочуть податківець, син екс-мера, держслужбовець та підприємець

Імена ще двох претендентів на посади голів РДА на Кіровоградщині з’явилися у Єдиному держреєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Головою адміністрації Гайворонського району хоче Роман Тімуш. Він є депутатом облради від Радикальної партії Олега Ляшка та членом постійної комісії з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій.

У свіжу декларацію він вніс будинок на 71 квадрат, колекцію з десяти пляшок вина, годинник Kleynod та дві ікони. Їздить кандидат на Toyota Camry 2007 року випуску.

За рік його фінансове становище не змінилося. Про будь-які доходи депутат інформацію не надав, але повідомив, що мав у минулому році вдома 30 тисяч гривень, 18 тисяч доларів та дві тисячі євро. Чим займається дружина Романа Тімуша, невідомо, але й вона має вдома по кілька тисяч гривень і доларів. А ще депутат є членом благодійного фонду «Наші серця».

На посаду голови Компаніївської РДА претендує Віталій Коваленко. Він і його дружина мають по квартирі у Херсоні. Дружина також є власницею двох автівок: Kia Cerato та Chevrolet Aveo.

Основним місцем роботи Віталій Коваленко назвав ТОВ «Українська агенція бізнес-розвідки». Там за минулий рік заробив 44 тисячі гривень. Ще трохи - більше 11 тисяч - за сумісництвом у ПП «Юридична фірма "Віан"».

В пункті декларації про посаду або опис роботи, що виконується за сумісництвом, зазначено, що Віталій Коваленко є директором трьох підприємств. Платили йому лише у юридичній фірмі. У ТОВ «Чіз Мастер» та «Українській агенції бізнес-розвідки», зареєстрованій у Польщі, він директорував безкоштовно.

Його дружина в минулому році, згідно з декларацією, отримала 6,5 тисячі гривень державної допомоги у Херсонському міському центрі зайнятості. Готівкою Коваленко має 18 тисяч гривень, 9,5 тисячі доларів та ще 15 тисяч комусь позичив.