У Кропивницькому в реєстрові козаки посвятили корейського розробника дронів (ФОТО)

Перегляди: 1900

У Кропивницькому у реєстрові козаки посвятили президента корейської компанії SafeusDrone Воонг Шин Квак (Woong Shin Kwak).

Церемонія відбулася в Льотній академії НАУ під час українсько-корейського науково-практичного семінару «Розвиток інноваційних структур з розробки, випробувань і використання безпілотних літальних апаратів», розповіла CBN речниця навчального закладу Олена Ковальова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Посвячення провів голова ВГО «Українське реєстрове козацтво», заслужений діяч науки і техніки, директор Інституту проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України Анатолій Шевченко.

Нагадаємо, що минулого року у ЛА НАУ відкрили представницький офіс та дослідницький центр корейської компанії з розробки та виробництва дронів SafeusDrone.

Фахівці ЛА НАУ разом з представниками корейської компанії працюють над розробкою технологій застосування безпілотників у різних сферах, а також створення мережі центрів обслуговування дронів і підготовки операторів БПЛА.

Фото прес-служби ЛА НАУ