Керівника Держгеокадастру Кіровоградщини та його заступника відсторонили від обов’язків

Перегляди: 982

Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Денис Башлик на виконання доручення Кабінету Міністрів України наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та Києві з метою комплексної перевірки роботи органу.

Про це йдеться у повідомленні уряду, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Зокрема, перевірка проводитиметься в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018-2019 років», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, начальник відділу експлуатації доріг «Укравтодору» Олег Федоренко представив колективу Служби автомобільних доріг (САД) Кіровоградщини нового виконуючого обов’язки начальника – Олексія Царенка.