У «Кіровоградгазі» зняли з посади голову правління Олександра Гладкого

Перегляди: 1608

24 грудня Наглядова рада «Кіровоградгазу» припинила повноваження голови правління компанії Олександра Гладкого, передає CBN.

На офіційному сайті компанії Олександр Гладкий подякував співробітникам за гарну роботу та вказав на досягнення «Кіровоградгазу» протягом останніх двох років.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З власних джерел CBN дізналося, що на зібранні акціонерів Олександр Гладкий був переобраний головою правління, але Наглядова рада припинила його повноваження.

Директор «Нафтогазу» Юрій Вітренко на своїй сторінці у Facebook написав: «У рішенні Наглядової ради не зазначені формальні підстави для такого рішення. Просто сказано ''припинити повноваження''». Та подякував Гладкому за те, що «саме він зробив так, що "Кіровоградгаз" вже не крав газ "Нафтогазу"».

Нагадаємо, влітку 2017 року на позачергових зборах акціонерів «Кіровоградгазу» від посади голови наглядової ради ВАТ відсторонили Ігоря Вороніна, якому, за даними «Української правди», через «Фінлекс-інвест» належить 27% акцій товариства. Тоді ж з посади голови правління ВАТ зняли близького Вороніну Ігоря Ященка. На чолі «Кіровоградгазу» рішенням НАКу опинився Олександр Гладкий, а наглядову раду очолив Олег Діденко.

Минулого тижня голова правління НАК Андрій Коболєв заявив, що «Нафтогаз» хоче позбутися своєї частки «Кіровоградгазу».