Мiноборони розповiло про лiкування у шпиталi звiльнених з полону бiйцiв

Перегляди: 1136

Звiльненi з полону з ОРДЛО у межах обмiну вiйськовослужбовцi перебувають у вiйськовому шпиталi, їх забезпечують усiм необхiдним.

Про це пишуть УНН.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мiнiстерство оборони України просить представникiв громадськостi та засобiв масової iнформацiї з розумiнням поставитися до необхiдностi надання первинної допомоги та реабiлiтацiї звiльнених з полону вiйськовослужбовцiв, та iнформує, що наразi доступ до них надано лише родичам та медичному персоналу. Варто наголосити, що лiкування звiльнених бiйцiв потребує професiйного пiдходу та спокою», - посилається видання на заяву Мiноборони.

Як зазначається, вiйськовий шпиталь повнiстю забезпечений усiм необхiдним для професiйної допомоги пацiєнтам.

«Керiвництво вiйськової медичної установи знаходиться в постiйнiй комунiкацiї з бiйцями та їх родичами, забезпечуючи усi необхiднi їх потреби. Вкотре звертаємося до журналiстiв, волонтерiв та небайдужих громадян поважати право на лiкування та не турбувати наших героїв i медперсонал, надавши можливiсть професiйним вiйськовим медикам робити свою роботу», - додають в оборонному вiдомствi.

Водночас у коментарi журналiстам мати звiльненого бiйця Олександра Корiнькова Алла повiдомила, що «почувають хлопцi себе добре. Посмiхаються i взагалi все добре».

Нагадаємо, 29 грудня вiдбулося звiльнення утримуваних осiб з ОРДЛО. На пiдконтрольну Українi територiю повернулися 76 людей.