ФК «Олександрія» повідомив про плани на зимове міжсезоння

Перегляди: 1064

ФК «Олександрія» виходить із короткої відпустки 10 січня, повідомили СВN у прес-службі клубу.

14 січня олександрійці вирушають до турецької Аланії, де на базі готелю «Голд Сіті» відбудеться перший традиційний останніми роками навчально-тренувальний збір.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тут заплановано п’ять спарингів: 18 січня з ФК «Ботев» (Пловдів), який займає сьоме місце в національному чемпіонаті Болгарії, 19-го - з софіївською «Славією», яка посідає п’яту сходинку в турнірній таблиці, 21-го - з ФК «Черно море» (Варна), шосте місце в болгарському чемпіонаті, 24-го - з «Македонія Гьорче Петров», яка знаходиться на п’ятому місці першої ліги Північної Македонії та 26-го - з вірменським ФК «Пюнік», який займає сьоме місце в Прем’єр-лізі своєї країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК «Олександрія» завершив рік важливою перемогою

До команди приєднався півзахисник Роман Вантух, який орендований у київського «Динамо» до кінця сезону. Вже практично є домовленість з півзахисником молдавського «Шерифа» Артемом Гордієнком та Богданом Мишенком, півзахисником, останньою командою якого був білоруський «Торпедо-БелАЗ». На зборах продовжиться пошук нападника. Це єдина вакансія, яка залишається відкритою.

За словами головного тренера ФК «Олександрія» Володимира Шарана, на тренувальній збір запланували взяти 30 гравців. Переглянуть чимало молоді та тих футболістів, хто останнім часом не виступав через травми. Після визначення їх готовності тренерський склад прийматиме рішення про гравців, які залишать олександрійський клуб.