«Слуга народу» на сесії ВР обговорював придбання нерухомості в Кропивницькому за $2,3 млн

Перегляди: 6649

Народний депутат від «Слуги народу» Богдан Торохтій обговорював з ріелтором Андрієм Ципарським придбання нерухомості в Кропивницькому на сесійному засіданні Верховної Ради сьогодні, 15 січня.

Про це йдеться у фоторепортажі «Цензор.НЕТ».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Початкова вартість об’єкту - 2,3 мільйона доларів. Ріелтор відмовляв Торохтія витрачати гроші. «Воно не відіб’ється ніколи!» - написав, зокрема, він.

Про який саме об’єкт спілкувалися Ципарський і Торохтій, невідомо. Ріелтор скинув нардепу посилання - це добре видно на світлині. Кореспондент CBN набрав його у браузері, однак воно не відкрилося.

Кропивничанин Богдан Торохтій пройшов до Верховної Ради за списком пропрезидентської партії «Слуга народу». На момент обрання працював юрисконсультом філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України “Одеський зерновий термінал”».

Андрій Ципарський - один з помічників нардепа на громадських засадах. На сайті rieltor.ua його спеціалізацією значиться продаж квартир.

Раніше Богдан Торохтій звертався до міського голови Києва Віталія Кличка з проханням забезпечити службовим житлом вісьмох його помічників.