Підозрюваних у розстрілі адвоката Іванова біля кропивницького СІЗО затримали

Перегляди: 1758

Групу злочинців яких підозрюють у вбивстві адвоката, колишнього заступника начальника УМВС в області й керівника слідчого управління обласного главка Олександра Іванова затримали сьогодні, 25 січня, вранці.

Про це CBN поінформували в поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Затримані - троє місцевих жителів 45, 48 і 54 років.

Їм повідомили про підозру у злочинах, передбачених частиною статті 15 та частиною статті 115 Кримінального кодексу (замах на вбивство) і частиною статті 115 (умисне вбивство).

До розслідування і затримання залучили управління карного розшуку, слідче управління поліції області, спільно з управлінням стратегічних розслідувань, працівників управління Служби безпеки України в області, обласну прокуратуру, спецпідрозділ «КОРД», роту поліції особливого призначення та «Альфа».

У рамках кримінального провадження у Кропивницькому та в області правоохоронці провели близько 40 обшуків, у результаті яких вилучили речові докази.

Нагадаємо, біля СІЗО в Кропивницькому вбили адвоката Олександра Іванова. Ще один чоловік отримав поранення. Пізніше у лікарні повідомили – його життю нічого не загрожує.