Росія призупинила слідство щодо українських моряків, серед яких є жителі Кіровоградщини

Перегляди: 916

Слiдчi ФСБ РФ призупинили слiдчi дiї у кримiнальнiй справi щодо українських вiйськових морякiв, затриманих у Керченськiй протоцi в листопадi 2018 року.

Про це на своїй сторiнцi у Facebook повiдомив адвокат Микола Полозов, передає УНН.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогоднi слiдчий слiдчого управлiння ФСБ сповiстив про прийняте процесуальне рiшення про призупинення попереднього слiдства у справi вiйськових українських морякiв», - написав Полозов.

Адвокат додав, що пiдстави i мотиви прийнятого процесуального рiшення будуть вiдомi пiсля отримання захистом копiї постанови слiдства.

Нагадаємо, 7 вересня 2019 року Росiя повернула Українi полiтв’язнiв та захоплених у Керченськiй протоцi морякiв. Обмiн вiдбувся за схемою 35 на 35. Серед звiльнених – двоє морякiв з Кiровоградщини: Андрій Артеменко з Новоукраїнки та Роман Мокряк з Карлiвки Кропивницького району.

У листопадi минулого року стало вiдомо, що слiдчi ФСБ Росiї продовжили до кiнця сiчня термiн слiдчих дiй у справi українських морякiв.