Спецінспекція Кропивницького прокоментувала скандальне будівництво у спальному мікрорайоні

Перегляди: 4705

Спеціалізована інспекція міськради Кропивницького видала документи Роману Сидорову на земляні роботи на вулиці Космонавта Попова, бо не мала підстав не видавати їх.

Про це у коментарі CBN заявив начальник спецінспекції Андрій Максюта.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«"Спецінспекція видала дозвіл на земляні роботи Сидорову" - так, видали, адже не мали підстав не видавати. У Сидорова всі документи (власність на землю, проект, технічні умови, погодження служб), які є підставою видачі дозволу, документи оформлені належним чином і подані у відповідності до вимог чинного законодавства», - сказав він.

Максюта також наголосив, що депутат міськради Віталій Бєлов, який повідомив про можливу вирубку дерев на місці проведення земляних робіт, сам будується з порушеннями: «Зараз він встановив павільйони без документів на вулиці Полтавській».

Нагадаємо, депутат міськради Віталій Бєлов заявив, що на вулиці Космонавта Попова в обласному центрі підприємець планує знищити зелені насадження.