У Кропивницькому представили керівника новоствореного департаменту надання адмінпослуг

Перегляди: 1745

Керівника новоствореного департаменту надання адмінпослуг у Кропивницькому Сергія Коваленка представили колективу, передає CBN.

У коментарі CBN колишній перший заступник голови облдержадміністрації відзначив високу кваліфікацію фахівців діючого ЦНАПу та запевнив, що вже на початку літа колектив працюватиме у новій будівлі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зводити її почали у 2018 році. Наразі Сергій Коваленко курує добудову, працює над розширенням штату та збільшенням кількості адмінпослуг. З часом в новому ЦНАПі можна буде оформити закордонний паспорт, айді карту, зареєструвати транспортний засіб, отримати послуги соцзабезу чи пенсійного фонду. Таким чином у центрі об’єднають функції багатьох структур. Планують надавати майже 300 послуг.

Нагадаємо, конкурсна комісія на заміщення вакантних посад міськради Кропивницького рекомендувала призначити на посаду директора департаменту надання адміністративних послуг Сергія Коваленка.