ФК «Олександрія» поступився СК «Дніпро-1»

Перегляди: 879

ФК «Олександрія» програв СК «Дніпро-1» в останньому контрольному матчі в Туреччині.

Гра проти СК «Дніпро-1» була другою за вчорашній день для команди Володимира Шарана, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після поразки від тбіліського «Динамо» олександрійці не змогли на мажорній ноті завершити програму контрольних поєдинків у турецькому Бєлєку.

Протиборство з дніпрянами проходило під шаленою зливою, що ускладнило дії гравців обох команд. Вже в дебюті зустрічі обвідний удар у дальній кут із-за меж штрафного майданчику вийшов у Владислава Супряги. Юрій Паньків врятувати олександрійців не зміг – 0:1.

Після цього підопічні Володимира Шарана стали діяти більш рішуче. Удар Дениса Мирошниченка прийняла на себе поперечина воріт дніпровців. А згодом захисники команди Дмитра Михайленка не розібралися у власному штрафному майданчику, й Василь Грицук влучним ударом метрів із 15 зрівняв рахунок – 1:1.

По перерві дніпряни знову вийшли вперед після «пострілу» ще одного чемпіону світу серед 20-річних футболістів Сергія Булеци – 1:2. Олександрійці мали шанси відігратися, але не вистачило влучності в завершальній стадії атак. А наприкінці матчі Дмитро Рудик зреагував на небезпечний удар Дмитра Коркішка з меж штрафного майданчику.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Дніпра-1» з рахунком 2:1.


Склад ФК «Олександрія»: Паньків (Рудик,46’), Протасов, Мірошніченко, Устименко, Банада, Стецьков, Безбородько (Грицук,9’ (Тейшейра,46’)), Запорожан (к), Мельник, Івахно (Бухал,56’), Мишенко.


ФК «Олександрія» завершив запланований графік контрольних поєдинків на другому навчально-тренувальному зборі в Бєлєку. 14 лютого олександрійці повертаються додому й після двох вихідних розпочнуть цілеспрямовану підготовку до стартового матчу другого етапу чемпіонату Української Прем’єр-Ліги проти ковалівського «Колоса». Цей поєдинок відбудеться в Олександрії 23 лютого о 14:00.