ФК «Олександрія» та компанія «Агровіста» профінансують апарати для штучної вентиляції легень

Перегляди: 9379

ФК «Олександрія» та компанія «Агровіста» профінансують закупівлю апаратів для штучної вентиляції легень, які необхідні при лікуванні тяжких випадків захворюваності на коронавірусну інфекцію.

Про це йдеться в повідомленні клубу, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо повідомлення повністю: «Як ви вже знаєте, чемпіонат Європи з футболу 2020 року перенесли на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі. Турнір влаштують з 11 червня по 11 липня 2021 року в містах, де і планували провести Євро-2020.

Ми вже повідомляли, що й наші домашні матчі перенесені на невизначений термін, а футболісти ФК "Олександрія" перебувають вдома, з родинами.

Ми ставимось з розумінням до таких заходів безпеки, пов’язаних з пандемією коронавірусу в світі, цінуємо і поважаємо своїх спортсменів та вболівальників.

За ініціативи президента ФК "Олександрія" Сергія Кузьменка ми вирішили підтримати заклади охорони здоров’я апаратами штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Цю ідею схвалили наші партнери - компанія "АгроВіста".

"Наша найважливіша спільна перемога зараз – це перемога над вірусом! І ми можемо її здобути, якщо докладемо зусиль разом!" - заявив президент ФК "Олександрія" Сергій Кузьменко.

Після консультації з керівництвом Олександрійської міської лікарні та Кіровоградської обласної лікарні саме таке обладнання було визначене як найбільш потрібне. Вже ведуться переговори з постачальниками ШВЛ. Ці системи на ринку медичної техніки наразі в дефіциті. Однак маємо надію, що за кілька тижнів техніка прибуде до наших лікарень. Крім того, будуть придбані витратні матеріали, яких теж бракує на місцях. Наша мета — полегшити роботу лікарів, зробити все можливе, щоб ви мали належну медичну допомогу.

Ми просимо вас бути обережними та відповідальними, слідувати рекомендаціям лікарів, берегти себе та своїх близьких. Будьте здорові!»

Нагадаємо, в Україні через загрозу поширення коронавірусу оголосили карантин.

Все про коронавірус можна почитати за посиланням.