Мер Кропивницького звернувся до містян з приводу обмеження кількості пасажирів у транспорті

Перегляди: 1363

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович закликав містян з розумінням поставитися до обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті.

Звернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент CBN: «Шановні кропивничани, дуже прошу зрозуміти і осмислити постанову уряду про жорстке обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті. Це зумовлено ситуацією, пов’язаною з коронавірусом.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Я вкотре прошу людей похилого віку, пенсіонерів, ветеранів, які найбільше входять до групи ризику, припинити поїздки в громадському транспорті.

Ліміт - 10 пасажирів. Наголошую: це запобіжна норма! І комунальні служби міської ради повинні її виконувати. Порушувати урядові рішення не мають права! А громадяни зобов’язані дотримувати карантинних заходів, щоб убезпечити себе, близьких, колег, зрештою, місто від дуже непростої ситуації.

Навіть незважаючи на те, що в Кропивницькому спокійна і контрольована ситуація, маємо жорстко виконувати всі вимоги карантинних заходів, затверджених державою.

Будьте пильними, свідомими, законослухняними. Будьте здорові!»

Нагадаємо, у Кропивницькому громадський транспорт має перевозити не більше десяти людей у салоні сьогодні, 18 березня, після 12:00. За порушення цього правила водіїв і перевізників штрафуватимуть.

Все про коронавірус можна почитати за посиланням.