Як виїхати з Кропивницького за межі Кіровоградщини під час карантину: аналіз пропозицій

Перегляди: 4776

CBN проаналізувало найбільш популярні маршрути за межі області, якими користувалися жителі обласного центру до введення карантинних обмежень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найбільш популярним напрямком поїздок є Київ. Завтра, 20 березня, можна туди потрапити 24 різними автівками, в яких є вільних 28 місць. Вартість коливається від 200 до 320 гривень.

У Черкаси їдуть 13 автомобілів. Доставлять туди пасажира за 100-125 гривень.

Одеса стане доступною, якщо скористатися однією з шести пропозицій. Тут діапазон цін на поїздку - від 155 до 535 гривень. У зворотному напрямку є три пропозиції - від 170 до 450 гривень.

Вінниця - 315 гривень, одна пропозиція.

У Дніпро можна доїхати так само з одним водієм за 195 гривень.

У Полтаву їдуть два водії, що згодні підвезти за 220 та 245 гривень.

Популярним містом для водіїв з Кропивницького є Кривий Ріг. Туди завтра прямують шестеро водіїв, вартість - від 65 до 100 гривень.

Поїздка в Миколаїв коштуватиме від 165 до 260 гривень, зараз є три пропозиції. А от у Херсон їхати охочих поки немає.

Окрім сервісу BlaBlaCar, пропозиції пасажирських перевезень масово з’являються на сторінках сайту оголошень OLX. Але там пропонується оплатити проїзд на авто із розрахунку кількості кілометрів. З 10 пропозицій, які ми перевірили, вартість проїзду коливається від 6 до 17 гривень за кілометр. Водії попереджають, що оплатити доведеться проїзд в обидва кінці.

Нагадаємо, в Україні оголосили карантин через загрозу поширення коронавірусу. В тому числі в країні заборонили міжміське автобусне та залізничне сполучення.

Все про коронавірус можна почитати за посиланням.