Гайворонська організація «Європейської солідарності» допомогла медикам

Перегляди: 1411

20 захисних костюмів, захисні окуляри та рукавички придбала Гайворонська територіальна організація «Європейської солідарності».

Про це CBN повідомили у прес-службі партії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Саме засобів індивідуального захисту, як з’ясували партійці, бракує лікарям найбільше.

Придбані набори голова районної організації партії Дмитро Грабовий передав головному лікареві Гайворонської центральної районної лікарні Зої Головко. Також їх отримала лікар загальної практики – сімейний лікар Гайворонської амбулаторії Анна Тичко. Передані набори і до Гайворонської підстанції екстреної медичної допомоги, яку очолює Олександр Самбір. Костюми високої якості, багаторазового використання. Лікарі отриманим задоволені.

«Ми зараз працюємо в осередку небезпеки. А захисту не було. І медики, хоч вони цього не робили, мали повне право відмовитись за таких обставин працювати. Але тепер можуть спокійно виїжджати на виклики», - прокоментував Олександр Самбір.

Голова районної організації «Європейської солідарності» зауважив: «Ми довго шукали ці засоби захисту. Хотіли придбати їх більше. Але такого спецодягу майже немає в продажу. Тому поспішили придбати те, що знайшли. Часу зволікати немає. Коронавірус кинув виклик усьому суспільству. На передовій – медики. Наше завдання їх підтримати і захистити».

Нагадаємо, «Європейська солідарність» та благодійний фонд Петра Порошенка в рамках боротьби з COVID-19 надають підтримку медикам та людям, які входять до групи ризику. В регіони передано уже 3000 коробок з наборами першої необхідності. 200 таких наступного тижня має прийти на Кіровоградщину.

Все про коронавірус читайте за посиланням.