На Кіровоградщині «Європейська солідарність» передала тисячу масок медикам і правоохоронцям

Перегляди: 2312

Тисячу медичних масок передала обласна організація партії «Європейська солідарність» медикам та правоохоронцям, які озвучили таку потребу.

Про це CBN повідомили у прес-службі партії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голова обласної територіальної організації «Європейської солідарності» Сергій Коваленко постійно перебуває в діалозі з медиками, працівниками соціальної сфери, правоохоронцями й службами, які займаються забезпеченням життєдіяльності громади.

«"Європейська солідарність" на всіх рівнях готова включатись у роботу, щоб подолати вірус, - зауважив Сергій Коваленко. - Фонд Петра Порошенка профінансував відновлення апаратів штучної вентиляції легенів у Київській лікарні швидкої допомоги. Комплекти реанімації, куплені фондом, уже незабаром роз’їдуться по областях. Депутати і активісти ЄС по всій країні збирають кошти, закуповують обладнання, ліки і розхідні матеріали для лікарень. А ми тут, на місці, вирішили допомагати індивідуальними засобами захисту тим, хто не може лишатись вдома. Тим, хто дбає про наше здоров’я та спокій».

500 масок представники «Європейської солідарності» передали обласній дитячій лікарні (на знімку - головний лікар закладу Василь Хорощак), 500 - ГУ Національної поліції в області.

Голова обласної територіальної організації ЄС зазначив, що здійснив запит до обласної влади та міської ради Кропивницького про готовність до боротьби з епідемією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Нагадаємо, в Україні оголосили карантин через загрозу поширення коронавірусу.

Все про коронавірус можна почитати за посиланням.