Адміністрація кропивницького СІЗО підтвердила, що в’язень захворів на коронавірус

Перегляди: 1269

13 квітня до Кропивницького слідчого ізолятору доставили ув’язненого, якому провели медичний огляд, температурний скринінг та санітарну обробку, але симптомів не виявили.

Про це йдеться на сторінці Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Мін’юсту у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник начальника виправної колонії в Кропивницькому захворів на коронавірус

В установі запевняють, що скарг на стан здоров’я від ув’язненого не надходило, він був поміщений у спеціальну карантинну камеру.

24 квітня обласний лабораторний центр повідомив про те, що ув’язнений є контактною особою і може бути хворий на коронавірусну інфекцію. Чоловіка ізолювали до окремої камери медичної частини та відібрали матеріали для проведення ПЛР-тестування. 27 квітня 2020 року надійшла відповідь про позитивний результат.

У слідчому ізоляторі провели медичний огляд контактних осіб, припинили всі переміщення по установі, провели додаткову дезінфекцію території установи та камери, в якій перебував ув’язнений, за особами, які були в контакті, встановили динамічне спостереження, забезпечили їхній щоденний скринінг та кварцували корпусне відділення.

Нагадаємо, про хворого на коронавірус в’язня кропивницького СІЗО вчора, 27 квітня, повідомив «Цензор.НЕТ» з посиланням на власні джерела.

Все про коронавірус читайте за посиланням.