Андрій Райкович вимагає прибрати стихійну торгівлю біля ринків

Перегляди: 2786

Міському голові Кропивницького приходять десятки звернень від містян про систематичні порушення соціальної дистанції практично в усіх великих торговельних мережах.

Про це Андрій Райкович розповів у Telegram, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мера обурюють квартали стихійної торгівлі вздовж ринків, і він звернувся до Держпродспоживслужби та поліції щодо контролю карантинних вимог.

«Не розумію, чому поліція, Держпродспоживслужба не реагують на кричущі випадки нехтування карантином? Прошу і вимагаю негайно прибрати стихійку з вулиць.

Звертаюсь до вас, дорогі мої кропивничани, пандемія нікуди не зникла! І сьогодні медики на Валах і в обласній лікарні цілодобово б’ються за життя тяжкохворих, серед яких є і молоді люди, легені яких буквально горять від запалення! Невже хтось хоче дихати не звичним повітрям, а через ШВЛ?

Схаменіться, одягніть маски, пам’ятайте про дистанцію, дезінфекцію в магазинах, на ринках і в транспорті», — звернувся Андрій Райкович до жителів Кропивницького.

Нагадаємо, що в місті до карантину зі стихійною торгівлею боролися муніципальні патрулі у складі спеціалістів управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економрозвитку, спеціалізованої інспекції та міської дружини.